Mutuam

Social Media

Si no se puede cuidar de las personas sin poner el alma en ello, tampoco se puede comunicar la labor de atención a las personas mayores que lleva a cabo Grup Mutuam. En el largo camino recorrido con ellos, les hemos ayudado a comunicar desde la cotidianidad de la vida en sus centros, al conocimiento experto de sus profesionales, sin olvidar los compromisos de transparencia o sus avances en RSC.

10 anys d’Ears

Els aniversaris són motiu de celebració però també són un bon moment per aturar-se, mirar enrere i reconèixer la trajectòria recorreguda. Per això, per als 10 anys dels Equips d’Atenció Residencial, vam ajudar el Grup Mutuam a retre un homenatge a aquest dispositiu sanitari amb un emotiu vídeo i un tríptic per a l’acte commemoratiu que van organitzar.

Memòria

Obrir portes i finestres a l’exterior és important per a qualsevol organització, però encara més si formes part del Tercer Sector. Ja fa quatre anys que elaborem per al Grup Mutuam una exhaustiva memòria, amb indicadors i descripcions dels seus serveis, que els ajuda a explicar qui són i què fan.

Client: Grup Mutuam – Estratègia i gestió de continguts/ Accions de comunicació especifiques / Documents de transparència